Marketingová komunikácia politických strán - Štensová, Antónia
Charakteristika a osobitosti marketingovej komunikácie v oblasti politiky. Možnosti využitia jednotlivých zložiek marketingovej komunikácie v politickej sfére. Praktické využitie najmä na slovenskej politickej scéne. Efektivita marketingovej komunikácie sa meria najmä výsledkami získanými vo voľbách.