Zobrazovanie funkčných závislostí v Exceli - Dávid, Arnold
Cieľom článku je ukázať spôsob, ako vzorec zviditeľniť. V Exceli sa zostrojí tabuľka hodnôt funkcie (tabuľka citlivosti). Jej hodnoty sa vyznačia a zvolí sa typ grafu podľa návodu v Exceli. V jednom grafe môžu byť aj kombinácie vybraných typov. Praktické príklady.