Historie a současnost event marketingu - Staňková, Eva
Zmapovanie oblasti event marketingu ako neoddeliteľnej súčasti marketingovej komunikácie. História event marketingu a súčasná situácia v ČR. Event marketing ako marketingová činnosť sa zaoberá netradičnými akciami (napr. usporiadaním akcií, hier, udalostí, večierkov, inscenovaním zážitkov a i.) s cieľom upútať pozornosť potenciálneho zákazníka a podporiť imidž ponúkaného produktu. Ide o pomerne novú a veľmi efektívnu formu marketingovej komunikácie.