Cieľové segmenty Slovenska na medzinárodnom trhu cestovného ruchu - Droppová, Csilla
Geografická segmentácia a jej význam v cestovnom ruchu. Spolupráca krajín V4 v marketingovej oblasti. Snaha o presadenie sa na tretích trhoch. Segmentácia z hľadiska veku a fázy životného cyklu. Ponuka pre mládež a seniorov. Segmentácia podľa sociálneho statusu. Segmenty Slovenska z hľadiska motívu návštevy. Stratégia rozvoja cestovného ruchu SR do roku 2013.