Letošní novinky balení na veletrhu Interpack - Vítek, Miloslav
Veľtrh strojov, zariadení, materiálov, služieb a technológií pre oblasť balenia usporiadaný v dňoch 24.-30.4.2008 v Düsseldorfe. 2743 vystavovateľov z 56 krajín. Prezentácia paletizátorov, robotov a manipulátorov. Páskovacie zariadenia a balíčky do stretch fólie. Výstava manipulačných prostriedkov. Plastové palety, paletové boxy a prepravky. Palety na ligno-celulózovej báze.