Nové formy financovania profesionálnych športových klubov - investovanie do akcií futbalových klubov - Hodál, Juraj
Dôvody pre vstup na kapitálový trh. Vybudovanie hospodárskej infraštruktúry. Faktory, vplývajúce na pohyb kurzu. Riziká a šance pri futbalových akciách.