Špeciálne podielové fondy nehnuteľností - Magicová, Lucia
Význam a popularita podielových fondov investujúcich do nehnuteľností vzrástla v uplynulých rokoch v dôsledku všeobecného zvýšenia volatility na finančných trhoch. Práve fondy investujúce do nehnuteľností sa stali cieľovým miestom pre veľkú časť drobných investorov hľadajúcich nižšiu mieru kolísania hodnoty ich investície. Špecifiká realitných fondov. Dôvody investovania do nehnuteľností.