Zákon o sociálnom fonde s komentárom - Višňovský, Viliam
Zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov v znení ďalších zákonov ... a zákona 591/2007 Z.z.. Zákon upravuje tvorbu a následné použitie sociálneho fondu.