Čiarové kódy v zdravotníctve - Jančo, Ladislav
Význam čiarových kódov v zdravotníctve. Možnosť obmedzenia novej hrozby - falšovania liekov. Zvýšenie bezpečnosti pacientov. Eliminácia nadbytočných procesov v zdravotníckej činnosti. Prevencia možných chýb. Lepšia vysledovateľnosť liekov a zdravotníckeho materiálu a s tým súvisiace zníženie nákladov na liečenie.