Konkurzné konanie a jeho štádiá - Sudzina, Milan
Konkurzný súd. Začatie konkurzného konania, vyhlásenie konkurzu, prihlasovanie pohľadávok, zisťovanie majetku podliehajúceho konkurzu, speňaženie konkurznej podstaty, uspokojenie pohľadávok veriteľov. Ukončenie konkurzného konania.