<The> migration of researchers from Central Europe during the transition period - Bernard, Josef
Výsledky analýzy migrácie výskumných pracovníkov z post-socialistických krajín strednej Európy do USA. Migrácia výskumných pracovníkov a iných vysoko kvalifikovaných profesionálov ako špeciálna téma pre sociálny výskum od roku 1960 a iné prístupy. Prístup cirkulácie vedomostí. Špecifiká kontextu strednej Európy. Dizajn analýzy. Zdroje údajov. Výsledky analýzy.