Nové jednoduché účtovníctvo podnikateľov - Fabová, Zdenka
Zostaveniu účtovnej závierky, t.j. samotnému vyplneniu výkazov, ktoré ju tvoria, musí predchádzať: kontrola účtovných dokladov a účtovných kníh,inventarizácia majetku a záväzkov, uzávierkové účtovné operácie, zaúčtovanie kurzových rozdielov.