Identifikácia zdravotníckeho materiálu - Jančo, Ladislav
Potreba a výhody jednoznačnej identifikácie zdravotníckych pomôcok. Systém GS 1 - riešenie pre väčšinu situácií, ktoré môžu v životnom cykle zdravotníckej pomôcky nastať. Dôležitosť jednotného označovania zdravotníckeho materiálu. Národné riešenia - zvýšené náklady na logistiku a výrobu. Automatická identifikácia ako dobrý spôsob, ako zvýšiť bezpečnosť pacientov a znížiť náklady na zdravotníctvo.