Využitie outsourcingu vo firemnej praxi - Serina, Pavol
Vymedzenie pojmu outsourcing v odbornej literatúre. Rozhodovanie o outsourcingu. Oblasti a činnosti využitia outsourcingu. Výhody a nevýhody outsourcingu.