Riadenie a jeho atribúty smerom k učiacej sa organizácii - Antalová, Mária, 1952-
Informácia o trojročnom projekte Európskeho sociálneho fondu s názvom "Podpora implementácie učiacej sa organizácie v Bratislavskom samosprávnom kraji", ktorý realizuje Katedra sociálneho rozvoja a práce Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.