Řízení kreditního rizika podniku - Režňáková, Mária
Analýza rizika v obchodnom styku a jeho zložky. Definícia platobného rizika. Argumenty zdôvodňujúce nutnosť riadenia platobného rizika. Prezentácia situácii v oblasti riadenia platobného rizika. Spôsoby riadenia platobného rizika podniku.