Oceňovanie emitovaných obligácií a umorovanie transakčných nákladov podľa IFRS/IAS - Fetisovová, Elena
Emisia obligácií na kapitálovom trhu je jednou z foriem získavania dlhodobých finančných zdrojov pre veľké podniky. Oceňovanie emitovaných obligácií v účtovníctve (IFRS/IAS). Oceňovanie emitovaných obligácií s pevným výnosom z kupónu. Oceňovanie emitovaných obligácií s kombinovaným výnosom. Umorovanie transakčných nákladov podľa IFRS.