[Podnikový controlling] - Budinský, Michal
Recenzia na publikáciu Podnikový controlling. Praktikum je zúročením poznatkov a skúseností autoriek z oblasti plánovania a rozpočtovania, zostavovania rôznych druhov a metód kalkulácií nákladov, oceňovania zásob, koncipovania vhodného systému ukazovateľov hodnotenia výkonnosti podniku a ostatných parciálnych častí controllingu.