Proexportná politika a jej nástroje - Csabay, Marek
Problematika proexportnej politiky a jej nástrojov. Vymedzenie základných pojmov. Prehľad najčastejšie uplatňovaných nástrojov proexportnej politiky., vrátane nástrojov podporujúcich export, spadajúcich pod iné čiastkové hospodárske politiky. Identifikácia okruhu nástrojov proexportnej politiky, ktorý umožní jej efektívne riadenie.