Zákon č. 157/2008 Z.z. z 9. apríla 2008 o periodickej tlači a agentúrnom spravodajstve ...
Tlačový zákon upravuje práva a povinnosti vydavateľa periodickej tlače a práva a povinnosti tlačovej agentúry pri získavaní a šírení informácií, práva na opravu, odpoveď a dodatočné oznámenie v periodickej tlači a v agentúrnom spravodajstve, evidovanie periodickej tlače. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa.