Regional policy and Slovakia - Grešš, Martin, 1978-
National development plan (Národný vývojový plán) ako základný dokument pre možnosť čerpania financií zo štrukturálneho fondu Európskej únie. Rozdiely v životnej úrovni medzi členskými štátmi EÚ. Regionálna politika Európskej únie. Štrukturálne fondy a kohézny fond. Ciele a iniciatívy. Finančná podpora. Slovensko a regionálna politika. Distribúcia štrukturálnych fondov.