Možnosti investovania na ruskom trhu - Gavaľová, Viera
Charakteristika Ruskej federácie ako investičného cieľa, ako aj prezentácia oblastí v ktorých sa na ruskom trhu môžu uplatniť aj slovenskí podnikatelia.