Global sourcing a jeho vplyv na dodanie v rámci medzinárodného obchodu - Hansenová, Heda
Logistika ako zdroj konkurenčnej výhody podniku. Procesné riadenie integrovaných logistických reťazcov ako zdroj konkurenčnej výhody. Global sourcing. Rozhodovanie v rôznych častiach hodnotového reťazca. Top global sourcing krajiny v roku 2007.