Európska ústava a alternatívy budúceho smerovania ekonomickej integrácie EÚ - Kittová, Zuzana, 1975-
Perspektívy rozširovania EÚ. Úloha obchodnej politiky v procese rozširovania EÚ. Predpoklady úspešného rozširovania EÚ. Európska susedská politika.