Proces zavedenia eura v Slovenskej republike z pohľadu obchodníkov - Varga, Daniel
Veľký tresk. Euro bankovky a mince. Výhody členstva SR v eurozóne. Časový harmonogram zavedenia eura v SR. Dôležité pojmy v procese zavedenia eura. Úlohy pre obchodníkov. Podmienky pre hladký prechod registračných pokladníc na euro.