Cenová stabilita v aktualizovaných konvergenčných programoch krajín V4 - Balcárková, Soňa
Cenová stabilita v konvergenčných programoch krajín V4. Maastrichtské kritérium cenovej stability a Slovensko. Hospodárska politika zameraná na maastrichtské kritérium cenovej stability a jej riziká v ostatných krajinách V4.