Eximbank within the Slovak export-promoting system - Csabay, Marek
Export credit agencies (ECAs) budované ako národné systémy na podporu exportu. Národný systém podpory exportu a politika podpory exportu. Slovenský národný systém podpory exportu. Eximbanka (exportno-importná banka) v rámci slovenského národného podporného systému. Aktivity banky. Poistné produkty. Eximbanka v roku 2004.