Sumy stravného pri tuzemskej pracovnej ceste a sumy základnej náhrady za používanie cestných motorových vozidiel pri pracovných cestách - Minková, Ľuboslava
Sumy stravného pri tuzemskej pracovnej ceste upravené podľa opatrenia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR č. 180/2008 Z.z. a platné od 1. júna 2008. Sumy základnej náhrady za používanie cestných motorových vozidiel pri pracovných cestách podľa opatrenia č. 181/2008 Z.z. Príklad z praxe.