Manažment znalostí - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu manažment znalostí. Organizácie, ktoré tvoria znalosti. Typy znalostí. Stratégie premeny znalostí. Učiaca sa organizácia. Riadenie intelektuálneho kapitálu. Znalostní pracovníci. Aktivity útvaru ľudských zdrojov z hľadiska manažmentu znalostí.