Nové výzvy pre energetickú politiku EÚ a SR - Honaizer, Marián
Analýza existujúcich strategických ako i podporných nástrojov Európskej komisie v oblasti energetiky, ktoré je nevyhnutné impementovať a zapracovať do právneho rámca SR. Energetická politika EÚ v minulosti. Nástroje energetickej politiky EÚ. Európska stratégia pre udržateľnú, konkurencieschopnú a bezpečnú energiu.