Manažment hodnoty podniku - Harumová, Anna, 1955-
Hodnota podniku - ukazovateľ úspešnosti. Znalecká činnosť založená na vedeckých princípoch. Charakteristika vedeckej konferencie s názvom "Manažment hodnoty podniku 2008".