Vízia prosperity - Marianyi, Peter
Vláda SR nedávno schválila modernizačný program nazvaný Slovensko 21, ktorý by mal v zásadnej miere ovplyvniť aj kľúčové oblasti súvisiace s ďalším rozvojom ekonomiky na Slovensku. Charakteristika programu. V programe modernizácie chýbajú napr. témy ako energetika a ekológia. Modernizácia týkajúca sa oblasti školstva a vzdelávacieho programu, modernizácia vysokého školstva. Prepojenie výskumu a praxe v modernizačnom programe.