Krieda a tabuľa virtuálnej triedy
Efektívne využívanie informačných technológií v procese vzdelávania prináša výhody najmä vo vzdelávaní a školeniach pracovníkov priamo v podnikoch. Firmy, ktoré investujú do vzdelávania, vykazujú oveľa vyššie zhodnotenie svojich akcií. Elektronické vzdelávanie - e-learning. Elektronický asistent. Jednu z najväčších ponúk elektronického vzdelávania na Slovensku poskytuje spoločnosť Kontis Slovakia. Elektronické kurzy vzdelávania vo firme.