Produkční přístup k odhadu potenciálního produktu - aplikace pro ČR - Hloušek, Miroslav
Problematika odhadu potenciálneho produktu, rovnovážnej miere nezamestnanosti a medzery výstupu v ČR. Odhad potenciálneho produktu pomocou produkčného prístupu. Rovnovážna úroveň nezamestnanosti a tomu odpovedajúca medzera nezamestnanosti.