Špecifikum výučby reálií študentov ekonomických smerov - Strelková, Katarína
Špecifikum výučby reálií Ruska pre budúcich absolventov ekonomických smerov je v dôraze na tie dejinné udalosti, ktoré ovplyvnili hospodársky život Ruska, a ktorých poznanie môže ovplyvniť postoje odborníkov v súčasnosti. Prehľad učebníc reálií.