Alternativní odhady NAIRU české ekonomiky a jejich implikace pro ekonomický růst - Němec, Daniel
Analýza rovnovážnej úrovne nezamestnanosti NAIRU a tomu odpovedajúcej medzere nezamestnanosti. Alternatívne odhady miery nezamestnanosti pre ekonomiku ČR. Analýza potenciálu českej ekonomiky z pohľadu udržateľnosti dlhodobého ekonomického rastu.