Ekonomická teorie vztahu fiskální politiky a růstu - Voráčová, Naďa
Legitimita skúmania vzťahu fiškálnej politiky a hospodárskeho rastu. Fiškálna politika. Zdroje ekonomického rastu. Nástroje fiškálnej politiky - štruktúra príjmov a výdajov.