Zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia a ustanovenia zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Kedy a kde vzniká daňová povinnosť, aký je rozsah daňovej povinnosti daňovníkov na území Slovenska. Vzťah medzi zmluvami o zamedzení dvojitého zdanenia a zákona o dani z príjmov a ako je možné riešiť dvojité zdanenie príjmov.