Komentárk zákonu o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu - Cvečková, Mária
Na základe ustanovenia nového zákona o audítoroch ... č. 540/2007 Z.z. , účinného od 1. 1. 2008 bol zrušený zákon č. 466/2002 o audítoroch a Slovenskej komore audítorov a súčasne sa novelizoval zákon č. 431/2002 Z.z o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Komentár k novému zákonu.