Vybrané demografické charakteristiky cizinců žijících v České republice - Kačerová, Eva
Pohyb obyvateľstva Českej republiky v rokoch 1993-2007. Vývoj počtu cudzincov žijúcich na území ČR v rokoch 1993-2007. Živo narodené deti v ČR podľa štátneho občianstva v rokoch 1995-2006. Porovnanie relatívnej vekovej štruktúry občanov ČR a cudzincov k 31.12.2006. Úhrnná pôrodnosť vo vybraných domovských krajinách imigrantiek a úhrnná pôrodnosť v ČR podľa pôvodu žien.