Aplikácia etických princípov v účtovníctve a audítorstve - Hvoždarová, Jana
Vymedzenie pojmu etika. Účtovníctvo v súčasnosti a etika. Etika účtovníka. Etika audítora. Pri výchove účtovných odborníkov je potrebné využiť príležitosť a zafixovať vedomie dôležitosti etiky pre ich budúce povolanie.