Profesijná etika ako súčasť podnikateľskej etiky - Feketeová, Renáta, 1974-
Charakteristika etiky. Základné pojmy uplatňované v etike. Podnikateľská etika - charakteristika. Historické aspekty podnikateľskej etiky a jej vývoj v posledných desaťročiach. Medzinárodná podnikateľská etika. Profesijná etika. Etický kódex.