Nezamestnanosť - fenomén minulosti i súčasnosti - Sobotová, Anna
Nezamestnanosť ako spoločenský problém. Masový charakter nezamestnanosti. Rôzne možné stavy osôb vo vzťahu k zamestnaniu podľa Sinclaira. Definícia nezamestnanosti podľa Medzinárodného úradu práce v Ženeve. Koniec sna o plnej zamestnanosti. Problém vysokej miery nezamestnanosti v Európe. Trendy, ktoré celkovo prehlbujú nezamestnanosť.