Profesijná etika - povinnosť alebo samozrejmosť? - Fratričová, Zuzana
Vymedzenie pojmu etika. Odvodené etické oblasti, medzi ktoré patrí okrem iného i podnikateľská etika. Profesijná etika ako jedna zo súčastí podnikateľskej etiky. Charakteristické znaky profesijnej etiky. Vytvorenie a uplatňovanie etických kódexov ako nástroj presadzovania etického správania.