Regulace v oblasti zemědělského pojištění na českém pojistném trhu - Ducháčková, Eva
Charakteristika poľnohospodárskeho podnikania. Postavenie poľnohospodárskeho poistenia na českom poistnom trhu. Regulácia a podpora poľnohospodárskeho poistenia zo strany štátu.