Kritériá rozhodovania pri výbere dodávateľa - Esse, Bálint
Kritériá rozhodovania a niekoľko metód používaných na ich analýzu. Autor poukazuje na niektoré faktory, ktoré ovplyvňujú, podľa akých kritérií si firma vyberá dodávateľa. Práca sa pohybuje na teoretickej úrovni, v nej načrtnuté dimenzie môžu pomôcť pri pochopení rozhodovacích procesov.