Pojistný trh v České republice jako součást evropského a světového pojistného trhu - Filipczyková, Hana
Historický pohľad na poisťovníctvo. Všeobecný vývoj poistného trhu a vývoj v Českej republike. Vývojové trendy na svetovom a európskom poistnom trhu, ktoré český poistný trh ovplyvňujú.