Možnosti využitia Business Intelligence v malých a stredných podnikoch - Hamranová, Anna, 1957-
Dôvody zavádzania Business Intelligence. Definície Business Intelligence podľa rôznych autorov. Vrstvy Business Intelligence. Analýza pripravenosti podniku na Business Intelligence. Ekonomika BI. Náklady na BI. Efekty riešenia BI. Efekty BI pre výkonnosť podniku a jeho riadenie. Efekty BI pre kvalitu informatiky a jej riadenia.