Insurance Marketing in Turkey - Kartal, Burak
Sektor poisťovací v Turecku, jeho charakteristika, smerovanie, problémy. Marketing poistenia v Turecku: produkty poistenia, cena, podpora rozvoja poistenia, miesto predaja produktov.