Spotrebiteľ a internet v roku 2008 - Horňák, Pavol Alexander
Internet ako perspektívne trhové prostredie. Užívatelia - spotrebitelia tovarov a služieb. Typológia užívateľov (spotrebietľov). Predajcovia na internete. Hodnota vnímaná zákazníkom. Súčasné trendy a rok 2008. Prostredie Web 2.0 - blogy, sociálne siete a multimediálny obsah. Cielená reklama. Product placement. Nárast mobilného pripojenia.